Lidt om mig:

Jeg startede med at samle science fiction, da jeg var teenager. Senere blev det til Nabokov, eksjugoslaviske forfattere, Mann, Vilhelm Grønbech, gammel okkultisme osv, osv.

Jeg trådte mine barnesko som antikvarboghandler i Thurs Antikvariat i Badstuegade i Århus i en årrække i 90'erne. Tak til Lars for at have vist mig den tillid.

I 15 år var jeg kok på forskellige restauranter, mens bogsamlingen voksede og voksede, og de sidste 4-5 år har jeg købt bøger forskellige steder med henblik på at starte et antikvariat.

Nu er butikken så åben. I lokaler på Randersvej, lige over for Nobelparken og 200 meter fra Statsbiblioteket.

 

Om antikvariatet:
Hovedparten af bøgerne er skønlitteratur, både dyre førsteudgaver og en hel væg med paperbacks. Der er også en reol med krimier i gedigne udgaver.

Faglitteraturen er litteraturhistorie, filosofi, teologi, kunst, teater, psykologi, pædagogik, musik, ordbøger, kogebøger, natur og så det store skab med myter og det mystiske: arthurlegender, sagaer, eventyr, de gamle grækere og romere, helte og hekse, hvid magi og det rene djævelskab.

Derudover er der selvfølgelig også bøger om gallionsfigurer, astro-arkæologi, hampedyrkning, porcelænsmærker, skak, keltisk dyreornamentik, vinavl og jagt. Og meget, meget mere.

Samlingen vokser og vokser, og det er slet ikke alt, der er på nettet. Det står heller ikke alt sammen i butikken. Ring og spørg.

 

Velkommen - og med venlig hilsen

 

Ralf Mørk